SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA WIMBLEDON

Mergea e nemulțumit de deciziile luate de organizatorii de la Wimbledon: "Nu mi-au plăcut"

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2016 13:58

Florin Mergea și Rohan Bopanna s-au calificat în optimile de finală ale probei de dublu de la Wimbledon. După 12 ani, în proba de dublu masculin s-a jucat în sistemul cel mai bun din 3 seturi, lucru care l-a deranjat pe Mergea.

"Planul este să se joace trei din cinci (n.r. - sistemul cel mai bun din 5 seturi), dar anunţă cu câte un tur înainte dacă au nevoie să se joace două din trei. Sincer această schimbare nu ne-a plăcut, dar înţelegem motivele pentru care a apărut. Sperăm ca din următorul tur să jucăm 3 din 5 aşa cum este tradiţia aici la Wimbledon.

O zi mult mai grea decât cea de ieri. Ne-am întrerupt de patru ori. Suntem aici de la 8 dimineaţa. Am trecut prin toate condiţiile atmosferice. Terenul foarte greu, adversarii foarte dificili, chiar dacă nu par aşa pe hârtie. Nu le cunoşteam stilul şi au venit cu mai multe surprize mai puţin plăcute pentru noi. Important este că ne-am ţinut capul pe umeri şi am reuşit să profităm de oportunităţile pe care le-am avut. Am avut destule, puteam să terminăm mult mai repede.

Important este că este încă o victorie, încă un meci câştigat aici. Nu pot spune că am reuşit să facem multe chestii pe care ni le-am pus în cap pentru meciul de azi, pentru că a fost un vânt foarte puternic. A fost o zi grea. Au apărut câteva contracturi musculare, dar totul va fi ok", a spus Mergea la Digi.

În următorul tur, Mergea şi Bopanna se vor duela în următoarea rundă cu perechea învingătoare dintre Matkowski / Paes şi Kontinen / Peers.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 Iulie 2016, 16:28

...vremea a dat peste cap toate meciurile ...ar trebui sa se joace si pe ploaie ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează