SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Mergea și Bopanna s-au calificat în turul 2 la Wimbledon: "E locul unde trebuie să facem un rezultat bun"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2016 22:05

Perechea formată din Florin Mergea și Rohan Bopanna a început cu dreptul la Wimbledon și s-a calificat în turul 2 al probei de dublu după ce a trecut de cuplul croat Marin Draganja/Nikola Mektic, scor 7-5, 7-6.

"A fost un debut greu. Am fost programaţi în primul meci. Am venit aici de la ora 08:00. A tot plouat. Am intrat pe teren, ne-am încălzit, apoi am ieşit iar. Mă bucur că ne-am văzut de treabă pentru că la un asemenea sistem de trei seturi se poate întâmpla orice în primul tur, aşa cum am văzut din păcate ieri. Mă bucur că ne-au ţinut serviciile şi că am fost foarte concentraţi pe servicii.

Este un pas important pentru noi. Nu am avut sezonul de iarbă pe care ni-l doream. O luăm pas cu pas şi aici este locul unde trebuie să facem un rezultat. Sper ca mâine să nu joc următorul tur, pentru că deja am stat aici de dimineaţă. Din punct de vedere fizic sunt ok. De când am revenit în Europa, au fost aceste probleme cu ploaia", a spus Mergea pentru Digi Sport.

Florin Mergea și Rohan Bopanna vor juca în turul 2 împotriva cuplului format din Martin Andrej - Hans Podlipnik.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează