SPORTURI  »  TENIS  »  GEST

Mesaj emoționant al unchiului pentru nepot » Ce i-a scris Toni Nadal lui Rafa după ultimul turneu în care l-a antrenat

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 00:21

Antrenorul Toni Nadal, unchiul liderului mondial Rafa Nadal, i-a mulțumit nepotului său într-o scrisoare trimisă publicației spaniole El Pais pentru cei 27 de ani în care au colaborat.

În vârstă de 56 de ani, Toni Nadal, a anunțat la sfârșitul lunii februarie că va părăsi la sfârșitul acestui sezon staff-ul nepotului său urmând a se dedica Academiei Rafa Nadal din Mallorca, înființată anul trecut în luna octombrie.

"Cupa Shanghai Masters de săptămâna trecută a fost ultima competiție din cariera mea de antrenor al nepotului meu Rafael. Încheiem o perioadă fericită de 27 de ani, care a început în ziua în care fiul fratelui meu, Sebastian, a intrat pe terenul meu de tenis la doar trei ani.

Astăzi vă părăsesc, dar drumul meu nu se termină aici. Voi fi în continuare legat de tenis, deoarece entuziasmul și dragostea mea pentru acest sport, din fericire, răman intacte. La sfârșit, într-un mod foarte special, trebuie să recunosc și să mulțumesc foarte mult celui responsabil pentru norocul meu: nepotului meu Rafael. Relația cu el a fost întotdeauna neobișnuit de ușoară în lumea în care ne aflăm", a scris Toni Nadal.

Actualul lider mondial va fi antrenat în continuare de Carlos Moya și Francisco Roig.

Toni și Rafael Nadal nu sunt singurii membri din familie care au cochetat cu sportul. Fratele lui Toni, Miguel Angel, a jucat fotbal la FC Barcelona în perioada 1991-1999.

sursa: express.co.uk

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează