SPORTURI  »  TENIS  »  REACȚIE

Mesaj puternic al Mariei Șarapova după ce a fost respinsă de la Roland Garros: "Nimeni nu mă va opri să-mi îndeplinesc visurile. Și am multe!"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 mai 2017 18:54

Maria Șarapova (30 de ani) a oferit prima reacție după ce organizatorii de la Roland Garros au luat marți decizia de a nu-i acorda un wildcard pentru cel de-al doilea turneu de Mare Șlem al anului. 

Prin intermediul contului personal de Twitter, rusoaica a dat de înțeles că nu este afectată de decizia primită și că va reveni mai puternică în circuit.

 "Dacă de asta este nevoie pentru a mă ridica din nou, atunci sunt pregătită să lupt până la capăt, în fiecare zi. Niciun cuvânt, joc sau acţiune nu mă vor opri să-mi îndeplinesc visurile. Şi am multe", a scris Șarapova pe Twitter. 

Citește și: Şarapova, out de la Roland Garros! » Decizia de ultimă oră a organizatorilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
213548945820875
Silviu Silviu  •  21 Mai 2017, 12:18

Maria Sharapova ar fi trebuit lasata sa joace calificari atat timp cat locul ocupat in clasamentul WTA (211) ii dadea acest drept (primii 104 jucatori sunt calificati direct in tabloul principal iar urmatorii 128 inscrisi joaca calificari pentru inca 16 locuri, restul de 8 fiind WC).Wild Card poti refuza sa acorzi dar sa nu lasi un jucator sa joace calificari este o incalcare de regulament !

genius
genius  •  18 Mai 2017, 06:32

Are tupeu rusoaica, avand in vedere ca 10 ani s-a dopat la greu! Poate gaseste un produs nou, nedepistabil la controalele antidoping, atunci probabil va fi fericita!?

timm
timm  •  18 Mai 2017, 01:44

Primul vis. Sa mareasca doza sa joace o finala. Visul 2 Sa nu o prinda dopata.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează