SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP/ ROMÂNIA - CEHIA 2-3

Mesajul Andreei Mitu după meciurile din Fed Cup » Ce promisiune le-a făcut fanilor

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2016 14:30

România a pierdut meciul din Turul I din Grupa Mondială, 2-3 cu Cehia.

Andreea Mitu a jucat în meciul decisiv, de dublu, și a pierdut partida, alături de Raluca Olaru, fiind extrem de afectată de această înfrîngere.

După meci, la conferința de presă nu a putut să își stăpînească lacrimile.

Astăzi, la o zi după finalul confruntării cu Cehia, Andreea Mitu a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook. Românca, locul 104 WTA, le-a mulțumit fanilor pentru suport și promite că în următoarele meciuri va fi mai puternică.

 

Au fost câteva zile deosebite, pline de emoţie, în care am făcut parte din echipa României de FedCup. Am trăit din nou...

Posted by Andreea Mitu on Monday, February 8, 2016

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
wowmashha
wowmashha  •  08 Februarie 2016, 15:26

mergi la ziarul concurent, vezi ca o recredibilizeaza aia . un articol ca si cel mai de dimineata numai bun pt tine . inghite si gogoasa asta a lor .

wowmashha
wowmashha  •  08 Februarie 2016, 15:23

halep a reusit iar o contraperformanta este nr 1 in lume la asa ceva ca tot va doreati voi sa ocupe nr 1 . dupa ce a fost desemnata drept cea mai slaba ocupanta a locului 2 mondial in decursul a 50 de ani consecutivi . dupa ce a batut un record negativ greu de egalat 27 de ani ,eliminare catastrofala de la australian open , halep a devenit si calaul romaniei . dar stai linistit nu al nostru . al meu . sau al tau sau al altor iubitori de tenis . ci in primul rand al celor 4 fete care au calificat romania in canada. a furat visul unor jucatoare de a accede mai departe de a se bucura de munca lor . pt ca ele chiar au muncit , ele nu s-au dat cu porsche si nu au invocat fusul orar . umbla numai cu vrajeli ieftine pt useri ca tine . numai cu prosteli si alte aere de pseudovedeta .

wowmashha
wowmashha  •  08 Februarie 2016, 15:15
Postat de catalynn pe 08 Februarie 2016, 15:05

De unde nu e .... dar atat a putut. In Canada ne-a adus calificarea, chiar daca ieri ne-a îngropat. Singura noastră opțiune viabila la dublu e Niculescu Begu, sau sa le punem fuste lui Mergea si Tecau ca oricum la ce bărbălăi sunt in WTA e greu sa fim prinși :-)

nimeni nu o va ierta pe halep si aici nu ma refer doar la userii care o simpatizeaza sau o injura ci la tot ceea ce insemna tenis in romania . halep a fost groparul romaniei . ea a sapat groapa prin scoaterea din lot a lui alex si irina . si tot ea a pus pamant peste romania prin modul cum a abordat meciul cu pliska , lasandu.se macelarita . batjocorita si umilita de o copila . victoria ei cu kvitova conteaza doar pt tine si alti 2 sau 3 useri .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează