SPORTURI  »  TENIS  »  WTA PRAGA

Mihaela Buzărnescu a răbufnit » A plâns și a înjurat de nervi: "M-am simțit copleșită"

Captură TV Digi Sport
Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 mai 2018 17:12

Mihaela Buzărnescu, 30 de ani împliniți chiar azi, s-a calificat în finala turneului WTA de la Praga după ce a învins-o pe Camila Giorgi, scor 4-6, 6-3, 7-5, însă jucătoarea noastră a trecut prin momente dificile.

Românca, locul 37 WTA, a cedat nervos în setul decisiv, când a cerut un moment de on-court coaching. Giorgi conducea cu 4-3, ceea ce a enervat-o teribil pe Buzărnescu. Mihaela a izbucnit în plâns și a înjurat în timp ce vorbea cu antrenoarea ei din Polonia, Justyna Jegiolka.

Justyna Jegiolka: "Știi ce să faci".

Mihaela Buzărnescu: "Ce dracu'! Nu știu cum joacă pe serviciul al doilea, la 40-15. Apoi, eu încep cu dublă greșeală".

J.J.: "Ok, relaxează-te, ce a a fost, a fost. A trecut, gata. Mihaela, concentrează-te, știi ce trebuie să faci".

M.B.: "Nu pot să câștig o dată pe primul serviciu. Cu primul serviciu! Cu nenorocitul de prim serviciu!".

J.J.: "Oprește-te, Mihaela... Ești mai bună, o să reușești. Uită de asta, concentrează-te și gândește pozitiv tot timpul. Nu ceda furiei, cum faci acum. Asta nu face decât să o ajute".

M.B.: "Am fost atât de aproape! Două mingi pentru 4-2".

J.J.: "Mihaela, e doar un joc. E 4-3, nu s-a întâmplat nimic. Continuă să joci, o să reușești. Haide! Fii pozitivă! Haide!".

Buzărnescu se va duela în finala cu favorita gazdelor, Petra Kvitova, 28 de ani, locul 10 WTA. 

"Giorgi e foarte rapidă și a fost un meci extrem de dificil. Mă bucur că am câștigat, eram stresată, e și ziua mea azi. Eram copleșită. A fost un meci lung, mă resimt după el. Sunt fericită că am câștigat, am energie pentru finală și sper să fac un meci bun și acolo"
Mihaela Buzărnescu

Vezi și: VIDEO Mihaela Buzărnescu, în finală la Praga » Performanță incredibilă reușită chiar de ziua ei de naștere + Înfruntă o dublă campioană de Mare Șlem

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
comabi
comabi  •  05 Mai 2018, 10:27

Amuzant momentul frustrant. Mai ales ca s-a terminat cu bine. Dar imediat dupa moment, Giorgi s-a dus la 40-0. Cam cat de frustrant o fi fost si pentru italinca sa fie egelata de la 3 mingi de 5-3 :))? Oricum, italianca este binecunoscuta pentru erorile nefortate pe care le face. De la 4-3 si 40-0, s-a cam batut singura. Felicitari si "La multi ani", Miki! Si multa bafta in urmatoarele 2 meciuri :)!!!

xulescux
xulescux  •  05 Mai 2018, 01:31

De unde si pana unde e Kvitova nr 2 WTA?! Poate cap de serie nr 2 la acest turneu!!! Se vede cat sport stie cel care a scris acest articol si ce presa jalnica avem!

idi53
idi53  •  04 Mai 2018, 20:57

Daca Simona Halep ar fi fost in situatia lui Buzarnescu ziaristii erau in extaz cu epitetele,dar pt Buzarnescu nu gasesc decat acest titlu!Tenisul feminin romanesc nu se rezuma doar la Simona Halep!Felicitari si iti doresc victoria si in finala!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează