SPORTURI  »  TENIS  »  WTA LINZ

Mihaela Buzărnescu continuă să impresioneze la Linz » A ajuns în semifinale

Articol de GSP - Publicat joi, 12 octombrie 2017 18:32

Mihaela Buzărnescu se află într-o formă de zile mari la turneul de la Linz, din Austria. Calificată în sferturi la simplu, românca a obținut astăzi calificarea în semifinalele probei de dublu.

Buzărnescu și Oksana Kalashnikova le-au învins în două seturi pe Nicola Geuer și Anna Zaja, scor 7-5, 6-3, după o partidă care a durat o oră și 19 minute.

Vineri, în penultimul act, perechea georgiano-română va înfrunta perechea învingătoare din partida Nadia Kicenok/Anastasia Rodionova - Natela Dzalamide /Xenia Knoll.

Tot mâine, după ora 13:00, la Eurosport, Mihaela Buzărnescu, care de luni va intra în TOP 100, se va duela cu Belinda Bencici în "sferturi". 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
merace
merace  •  13 Octombrie 2017, 00:25

HAI ROMANIA! Bravo, Mihaela!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează