SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Miracol? » Mirka şi Roger Federer au din nou gemeni! :O

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat marti, 06 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 06 mai 2014 23:32

Mirka Federer a născut în această seară pentru a doua oară gemeni, de această dată băieţi, după ce pe 23 iulie 2009 s-au născut Myla şi Charlene.

Roger Federer s-a retras de la turneul de la Madrid care se desfăşoară în această săptămînă pentru a fi alături de soţia sa Mirka. Aceasta urma să nască şi a făcut-o în această seară.

Însă totul a fost un şoc după ce Mirka a născut din nou gemeni, aşa cum a anunţat şi Roger pe pagina sa de twitter: "Gemeni din nou, e un miracol".

Leo şi Lenny se vor numi cei doi băieţi.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
glorie
glorie  •  07 Mai 2014, 15:00

Wow, senzational! Sa va traiasca! Nu prea am auzit de astfel de cazuri, la a doua nastere sa nasca tot gemeni. Spune-ne Roger cum faci! :))

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  07 Mai 2014, 12:09
Postat de alexandru_p pe 07 Mai 2014, 05:23

SOC! sunt sigur ca la ecografie nu au vazut ca o sa aiba gemeni. au aflat la nastere. uite ca a iesit, inca te doare, stai asa, parca mai e ceva ... a uite, mai iese inca unu, moaaa, ce chestie, ai gemeni! hai ba frate! @ciuraru: nu el .. orice barbat face gemeni daca femeia are doua oua feritile care sa fie fecundate! nevasta'sa delivers, nu el, pt ca e o chestie care tine de femeie, nu de barbat. barbatul da cateva milioane de spermatozoizi odata, dar daca e un singur ou de fecundat iese un singur copil!

*facepalm* iti dai seama totusi ca "he really delivers" era cu sens figurat, era o gluma si ca nu trebuie luat intelesul cuvantului "delivers" la propriu?!... iar despre prima parte a comentariului tau... sa faci doua perechi de gemeni e statistic destul de improbabil, de asta sunt ei asa de surprinsi, nu ca nu stiau ca vor avea gemeni pana cand nu i-a scos femeia... *double-facepalm*

lapusneanul
lapusneanul  •  07 Mai 2014, 10:24
Postat de rudel.obreja pe 07 Mai 2014, 06:29

mishto...traieste in elvetia, nevasta mishto, doua perechi de gemeni, bani multi...as vrea si io. unde aplic?

o schimbi pe stanga cu ...dreapta ! :)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează