SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Mișcare surprinzătoare a lui Nadal » Va fi pregătit de un nou antrenor

FOTO: Gulliver / Getty Images
FOTO: Gulliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 decembrie 2016 21:37

Tenismenul Rafael Nadal (30 ani) a anunțat astăzi că a cooptat un nou membru în echipa sa.

Este vorba de spaniolul Carlos Moya, fost lider mondial în 1999, care i se va alătura astfel lui Toni Nadal în pregătirea jucătorului iberic.

"Sunt foarte fericit să anunț că Moya va începe să lucreze cu mine, alături de Toni și Francisco Roig. Să am pe cineva precum Carlos Moya în staff este ceva cu adevărat special. El va fi alături de mine atât la antrenamente, cât și în toate turneele", a spus Nadal, conform atpworldtour.com.

Carlos Moya l-a antrenat în 2016 pe canadianul Milos Raonici, pe care l-a ajutat să atingă cea mai bună clasare a carierei (locul 3 ATP, în luna noiembrie a acestui an.)

Încă de la vârsta de 4 ani, Nadal a fost antrenat de către unchiul său, Toni. 

Nadal a câștigt de-a lungul carierei 14 titluri de Mare Șlem, terminând în trei rânduri anul pe prima poziție a clasamentului. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează