SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Moment emoționant la Madrid! Carla Suarez Navarro, după victoria incredibilă cu Svitolina: "Nu-s tocmai un star, nu sunt nici înaltă, nici puternică. În mod normal nu mă emoționez"

Carla Suarez Navarro FOTO: Reuters
Carla Suarez Navarro FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2018 09:41

Carla Suarez Navarro (29 de ani, 25 WTA) nu și-a putut ascunde emoțiile după victoria de la Madrid, scor 2-6, 7-6, 6-4, în fața Elinei Svitolina (23 de ani, 4 WTA). 

"Sunt foarte fericită. Ăsta este genul de victorie de care aveam nevoie. Să învingi în această manieră, în fața propriilor fani, îți dă aripi. Capeți multă încredere.

Nu sunt o jucătoare înaltă, nici puternică. Nu servesc mulți ași, nici nu produc multe lovituri câștigătoare. Mi-aș dori asta, evident, dar este imposibil. Trebuie să joc meciului lungi, să lupt pentru fiecare punct. Ăsta este tenisul și ăsta este stilul meu de joc.

În mod normal nu sunt atât de emotivă. Mi se întâmplă doar când joc la Madrid. Nu-s tocmai un star. La celelalte turnee nu am parte de astfel de primiri călduroase. E un sentiment unic când ai sprijinul tuturor, nu poți rămâne impasibil", a declarat Carla Suarez la conferința de după meci.

Vezi și: VIDEO + FOTO Simona Halep a scăpat de una dintre marile rivale » Mingea care a decis partida este una antologică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close