SPORTURI  »  TENIS  »  MELBOURNE

Moment jenant după finala Simona Halep - Veronika Kudermetova: „Vreau să îi mulțumesc soțului, care a plecat ...”

Veronika Kudermetova a pierdut în două seturi finala împotriva Simonei Halep, foto: Imago
Veronika Kudermetova a pierdut în două seturi finala împotriva Simonei Halep, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 10:35 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 15:46

Rusoaica Veronika Kudermetova a pierdut în două seturi finala împotriva Simonei Halep și a avut parte de un moment jenant după partidă de la Melbourne Summer Set. 

În vârstă de 24 de ani, Veronika este căsătorită și antrenată de Sergei Demekhine, care a fost filmat în tribunele de la Melbourne în timpul finalei. Acesta a privit foarte grav meciul și a avut mai multe replici aprige cu jucătoarea, după care nu a rămas și la festivitatea de premiere, alegând să părăsească arena. 

În discursul pe care l-a susținut din postura de finalistă, Veronika a părut vizibil afectată de moment: 

„În primul rând, aș vrea să vă mulțumesc tuturor celor care ați venit să ne urmăriți, e o plăcere să joc în fața voastră. De asemenea, vreau să o felicit pe Simona pentru această săptămână foarte bună și încă un titlu. În final, vreau să-i mulțumesc antrenorului meu, care a plecat(n.r. - râde jenată). Mulțumesc pentru sprijinul din această săptămână”. 

+12 FOTO

Ce a spus Simona Halep după finala cu Veronika Kudermetova

E o plăcere să am încă un discurs aici, pe acest teren frumos. În urmă cu 4 ani (n.r. - finala Australian Open din 2018) nu am câștigat, dar m-am bucurat de meci. E cu adevărat frumos să mă întorc aici și să joc în fața voastră. Vă mulțumesc pentru sprijin, e mereu o plăcere, iar voi mă ajutați să câștig aici. 

Veronika, felicitări pentru această săptămână. Știu că astăzi nu ai jucat la cel mai bun nivel, dar a fost un meci bun. Îți urez succes la Australian Open, este mai important. Îi mulțumesc echipei mele că este alături de mine, știu că nu e ușor să lucreze cu mine. Haideți să continuăm să câștigăm, îmi place sentimentul ăsta. Australia e o parte din inima mea, am spus asta de multe ori. 

L-am văzut pe Darren, aș vrea să-i mulțumesc că a venit să mă vadă. Nu mai e antrenorul meu, dar e parte din familia mea. Simt că fac parte din Australia, așa că vă mulțumesc încă o dată! Mulțumiri directorului turneului, tuturor celor care au făcut ca turneul să se joace. 

Știu că trecem prin vremuri grele, dar ne simțim în siguranță aici. E foarte bine să avem aceste condiții înainte de Australian Open. Vă mulțumesc, ne revedem la Australian Open.

- Simona Halep 

Cristian Tudor Popescu, entuziasmat după titlul câștigat de Simona Halep la Melbourne: „Dorința de a câștiga e intactă! Și mai e un semn bun”
MELBOURNE SUMMER SET 1
Cristian Tudor Popescu, entuziasmat după titlul câștigat de Simona Halep la Melbourne: „Dorința de a câștiga e intactă! Și mai e un semn bun”

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep - Veronika Kudermetova

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep, descătușată după ce a cucerit primul trofeu din 2022: „Să continuăm să câștigăm, îmi place sentimentul”

Noua elevă a lui Darren Cahill a câștigat al doilea trofeu al carierei

Darren Cahill, fanul numărul 1 al Simonei Halep » Cum a fost surprins după succesul de la Melbourne

Simona Halep, avertizată înainte de Australian Open

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
486296171535958
Nelu Stanciu  •  10 Ianuarie 2022, 08:31

Obişnuitele diversiuni de maidan, ca să ocoliţi un subiect care nu vă convine. Mai ales că iar aţi uitat să ne spuneţi cum a sărit Sorana dintr-un avion în altul.

xing_ro2
xing_ro2  •  09 Ianuarie 2022, 20:12

Din 3/5 meciuri au fost cu jucătoare top 80 ....tu la ce ești top 80 in the world ?? Tu ești un ratat ce pariază 2 lei pe la nush ce casa de pariuri și plange prin comentarii ....ea are 40 mil $ din tennis ...tu nu ai 10 lei de o pleska ....*** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucv1948
ucv1948  •  09 Ianuarie 2022, 12:33

Bravo Simona !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează