SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI

Momentele cheie ale victoriei Simonei Halep: ”Nu se poate aşa ceva!”

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 31 martie 2015 07:04

Simona Halep a învins-o pe Flavia Pennetta, scor 6-3, 7-5, şi s-a calificat în sferturi la turneul din Miami. În timpul setului secund au existat însă două momente care au schimbat soarta partidei.
Pennetta avea 5-2 în setul secund, iar meciul se îndrepta spre decisiv. Simona s-a aşezat pe scaun, acoperindu-şi capul cu un prosop. Tentativa sa de a-şi calma nervii a funcţionat, pentru că imediat a cîştigat primul game pe propriul serviciu al setului.

A urmat un al doilea moment în chiar game-ul următor, cînd Pennetta servea pentru cîştigarea setului. La scorul de 5-3 şi 40-40, italianca şi-a pierdut cumpătul din cauza fanilor zgomotoşi ai româncei: ”Nu se poate aşa ceva!”. Aceasta i-a cerut arbitrului să ia imediat măsuri, însă reacţia acestuia n-a putut s-o liniştească: ”O să încerc să îi calmez, dar n-am ce să le fac”.

Au urmat 10 puncte consecutive cîştigate de Halep, care a ajuns să servească pentru cîştigarea meciului, lucru care s-a şi întîmplat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
ceaiuri
ceaiuri  •  31 Martie 2015, 22:40

nu tb uitata nici decizia arbitrului, peste cel de linie in favoarea simonei

gizeh
gizeh  •  31 Martie 2015, 14:26
Postat de lapusneanul pe 31 Martie 2015, 08:22

si....".Halep a trecut pe pilot automat."....iar la terminarea meciului...."una prestatione monstruosa..:) "

Asa e,....confirm!............-pianistul inca traieste.....: ))))

gizeh
gizeh  •  31 Martie 2015, 13:52
Postat de grande.balaci pe 31 Martie 2015, 09:27

FELICITARI,nu am vazut meciul dar sunt mandru de ce reuseste aceasta sportiva!!!

daca vrei sa-l vezi(în reluare) intra la 18.00 aici supertennis.tv și n-o să-ți pară rău....meciul nervilor de oțel!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează