SPORTURI  »  TENIS  »  CINCINNATI WTA

Momentul în care Darren Cahill a salvat-o din nou pe Simona Halep » Discursul dur al antrenorului australian

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 17 august 2017 19:57

În primul set al confruntării dintre Simona Halep și Anastasija Sevastova, din optimile de finală de la Cincinnati, jucătoarea din România a avut nevoie de intervenția antrenorului Darren Cahill.

După ce a avut 2-0, Simona s-a văzut condusă cu 2-3 și a cerut ajutorul antrenorului australian, care a venit cu un discurs dur.

"Nu pot eu să te ajut, trebuie să te ajuți singură. Te grăbești și comiți aceleași greșeli. Tu ești favorită, dar ești prea nervoasă la jocul din spate. Doar tu poți să întorci meciul", i-a spus Darren Cahill Simonei.

După aceea Simona s-a impus în 4 game-uri consecutive și a câștigat primul set cu 6-4.

În sferuri, Halep se va duela cu învingătoarea partidei dintre Johanna Konta și Dominika Cibulkova. Cele două urmează să se dueleze azi, după ora 21:30.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
10153755897004409
Ilascu Mircea  •  18 August 2017, 08:13

Are dreptate antrenorul , cand nu mai risti nimic , cand nu mai "tai mingile " care ti-au adus multe victorii, cand te uiti numai la clasament , cand te pierzi desi ar trebui sa crezi tu ca esti numarul 1 cu adversare fara experenta , cand bati cu racheta de pamant desi nu e cazul , cand nu lucrezi la imbunatatirea serviciului ....... nu va iesi nimic . In rest noi te iubim si credem in tine .

mutu57
mutu57  •  18 August 2017, 00:04
Postat de merace pe 17 August 2017, 20:50

Sincer, acest articol nu m-a lamurit cum a ajutat-o Darren pe Simona. Nu contest ca a ajutat-o, rezultatul din teren o confirma. Dar banuiesc ca i-a mai spus si altceva.

I-a spus 1) sa nu se mai grabeasca (la serviciu presupun) 2) ca ea e favorita si ca adversara e cea care va lua riscuri - deci va fi mai expusa greselilor. Nu stiu daca Darren a invatat-o prea mult tenis, dar a mai vesternizat-o si i-a mai schimbat putin atitudinea. Comportamentul lui de antrenor-gentleman a schimbat-o si pe ea.

florar
florar  •  17 August 2017, 21:44

...la fel victoriile din Cupa Federatiilor...la jucatoare care in circuit mai mereu o bat...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează