SPORTURI  »  TENIS  »  ISTANBUL

Monica Niculescu a abandonat meciul din turul I al turneului de la Istanbul

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 iulie 2014 13:39

Monica Niculescu, locul 59 WTA, a abandonat, marţi, la scorul de 3-5 în primul set, meciul cu japoneza Misaki Doi, locul 85 WTA, din turul întîi al turneului de la Istanbul, cu premii de 250.000 de dolari.
Niculescu s-a retras de pe teren după 36 de minute de joc. La Istanbul participă şi Alexandra Dulgheru, locul 99 WTA, care a ajuns pe tabloul principal după ce a evoluat în calificări. Dulgheru o va întîlni, tot marţi, în turul I, pe sportiva ucraineană Katerina Kozlova, locul 128 WTA, de asemenea venită din calificări.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ataraxia
ataraxia  •  15 Iulie 2014, 15:46

ce bine. europa nu mai este nevoita sa o vada jucand. sa se duca in bazar si sa o ia si pe cadantu, alta proasta gramada....si pe begu si pe carstea...numai nulitati.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează