SPORTURI  »  TENIS  »  DOHA

Monica Niculescu a fost oprită de Radwanska în optimile de finală de la Doha

Foto: Gulliver/GettyImages
Foto: Gulliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2016 17:49

Monica Niculescu n-a reușit să creeze surpriza și să o invingă pe numărul 3 WTA. Românca a fost învinsă de Agnieszka Radwanska, scor 5-7, 1-6, și a ratat calificarea în sferturile de finală de la Doha.

Niculescu a trecut până acum de Lisicki și Jankovici la Doha, iar astăzi va avea parte de o nouă provocare. Va evolua împotriva Agnieszkăi Radwanska, locul 3 WTA.

Scorul la întâlniri directe era 1-1 până azi, românca impunându-se în ultimul meci disputat pe iarbă, la Nottingham. Poloneza a pierdut un singur meci în 2016, în fața Serenei Williams, în semifinalele Australian Open.

Agnieszka Radwanska va juca împotriva învingătoare din jocul Cagla Buyukakcay (162 WTA) - Roberta Vinci (10 WTA).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
898838850158768
Gherghe Sebastian  •  25 Februarie 2016, 13:03

Nu pot sa inteleg de ce fata asta plange pe tot parculsul unei partide de tenis,indiferent cu cine joaca .Oricum este mai buna decat Haleapa !

817570691657743
Oana Miulescu  •  24 Februarie 2016, 22:42

Mi-a placut jocul Monicai, chiar daca a fost invinsa: multe lovituri castigatoare, slice-uri reusite, dar Aga a fost mai puternica mental. Felicitari Monicai pt. un parcurs destul de bun comparativ cu al Simonei si.. ai incredere in tine, esti pe drumul cel bun. imi pare rau pt. caderea in clasament a Simonei-locul 5 de luni, trebuie sa lucreze la partea mentala si sa-si dea seama ca are probleme, sa munceasca mai mult ca sa poata sa mai castige macar cateva meciuri anul asta. Bafta fetelor!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  24 Februarie 2016, 20:36
Postat de Bogdan Emil Pana pe 24 Februarie 2016, 18:10

Haide Monica,arăta ca ai ambiție și s- o faci uitata pe Simonica !Nu stiuu ce se i întâmplă cu Simonica noastră ,parcă e de pe altă planeta ,ea joacă mereu bine dar de fapt pierde și se face de rușine din cauza î încăpăținării ei,de ce naiba si- a mai luat antrenor pe australianul ăla ca nu vine cu ea la jocuri ,cica este comentator pentru un post de televiziune,doamne ce bine era dacă câștiga acum turnee ,nici nu- și da seamă ca va fi greu să recupereze ce a construit

Hai rup demagogule . Hai cu hei rupul la infinit !!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează