SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BEIJING

Monica Niculescu, după prima victorie cu o jucătoare din Top 10 în acest an: "Am fost precum un zid, totul a fost perfect"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 21:17

Monica Niculescu a câștigat primul meci jucat contra unei jucătoare din top 10 în acest an, după ce a învins-o pe Johanna Konta în primul tur de la Beijing (6-1, 6-2), iar după meci a vorbit despre abordarea care i-a adus victoria.

"Am fost precum un zid și am avut multă încredere. Loviturile slice au fost foarte joase, cele de backhand au fost înalte și lungi. Așa voiam să joc, iar azi totul a fost perfect.

Sunt fericită că am putut juca bine la începutul meciului, iar ea nu a putut face prea multe în privința asta", a afirmat românca după meci pentru site-ul oficial WTA.

În turul al doilea de la Beijing, Niculescu o va întâlni pe învingătoarea dintre americanca Shelby Rogers (57 WTA) și chinezoiaca Shuai Peng (24 WTA).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
florinso
florinso  •  02 Octombrie 2017, 15:04

Din pacate urmatoarea adversara Peng aia nu prea greseste. Monica nu ia 3 ghemuri cu chinezoaica, totuso bafta, cine stie

anne1970_ar
anne1970_ar  •  02 Octombrie 2017, 02:32

Konta a patit ca Halep la Wuhan...

andrei.33
andrei.33  •  02 Octombrie 2017, 00:12

Pierde runda viitoare, nici o grija. C-asa-i in tenis.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close