SPORTURI  »  TENIS  »  NEW HAVEN

Monica Niculescu, în finală la New Haven! Românca joacă astăzi pentru trofeu

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2016 08:47

Monica Niculescu și Sania Mirza s-au calificat în ultimul act al probei de dublu de la New Haven. Este a patra finală pe hard pe care o va disputa Niculescu în acest an.

Perechea româno-indiană a trecut în semifinale de jucătoarele slovene Andreja Klepac și Katarina Srebotnik, în trei seturi, 2-6/6-3/10-8, după o oră și 23 de minute de joc.

În finală, Niculescu și Mirza le vor întâlni pe Katerina Bondarenko (Ucraina) și Chia-Jung Chuang (Taiwan). Meciul va avea loc astăzi, de la ora 20:30.

Toate cele patru finale jucate de Monica Niculescu pe hard în acest sezon au fost în proba de dublu, însă este pentru prima oară când românca face pereche cu Sania Mirza. În celalalte, Monica s-a impus la Shenzen, când a făcut pereche cu Vania King, și la Washington, alături de Yannika Wickmayer, în timp ce la Montreal, ea și Simona Halep au fost învinse de Ekaterina Makarova și Elena Vesnina.

6 titluri
de dublu are în palmares Monica Niculescu și ocupă în prezent locul 57 în clasamentul WTA

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
gizeh
gizeh  •  27 August 2016, 22:18

Niculescu/ Mirza ... au câștigat cu 7/5 ... 6/4.....Felicitări!

gizeh
gizeh  •  27 August 2016, 20:47

Se transmite undeva?

merace
merace  •  27 August 2016, 19:53

se televizeaza la noi finala de dublu?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează