SPORTURI  »  TENIS  »  CHINA OPEN

Monica Niculescu, în optimile probei de dublu la Beijing

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2016 12:09

Monica Niculescu şi Vania King s-au calificat în optimile de finală ale probei de dublu de la Beijing, după ce au trecut de chinezoaicele Yifan Xu şi Saisai Zheng în două seturi, 7-5/6-2.

În meciul următor, perechea româno-americană le va înfrunta pe favoritele numărul trei, Hao-Ching Chan şi Yung-Jan Chan, din Taiwan.

În proba de simplu de la Beijing, Simona Halep va juca direct în turul II, unde o va întâlni pe Yanina Wickmayer, locul 59 WTA.

Belgianca a trecut în turul I de Monica Puig, medaliată cu aur la JO de a Rio, scor 6-2, 6-0.

Tot la simplu, Irina Begu a fost eliminată în turul 1 al turneului de la Beijing, fiind învinsă de Garbine Muguruza, deținătoarea trofeului, scor 6-2, 2-6, 3-6.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează