SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DIN LUXEMBURG

Monica Niculescu s-a calificat în semifinalele turneului WTA din Luxemburg » Ce s-a întâmplat cu adversara de astăzi, Caroline Wozniacki

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2016 19:10

Monica Niculescu (29 ani) a profitat de abandonul Carolinei Wozniacki și s-a calificat în semifinalele turneului WTA din Luxemburg.

Monica Niculescu, numărul 51 WTA, o mai întâlnise pe fostul număr 1 mondial, Caroline Wozniacki, de 6 ori. De fiecare dată, jucătoarea de origine daneză s-a impus cu scorul de 2-0.

Românca se va lupta pentru un loc in finală cu Kiki Bertens, numărul 22 WTA și capul de serie numărul 3 al turneului. Aceasta a învins-o în sferturi pe Denisa Allertova, scor 6-0; 6-4.

Palmaresul întâlnirilor directe este de partea jucătoarei noastre, care s-a impus în singura lor dispută. Partida a avut loc anul trecut, la turneul pe hard de la Poitiers, și s-a încheiat cu scorul de 5-7; 6-0; 7-5.

Este cel mai bun rezultat al Monicăi în acest an, după finala pierdută la Seul, în fața Larei Arruabarrena (0-6; 6-2; 0-6). Doar două titluri are românca în întreaga sa carieră.

(Adrian Jitea)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  21 Octombrie 2016, 09:55

Monica, multumeste Cerului pentru abandonul Carolinei. Poate exista un 'culoar' pe care ti-l pregatesc astrele. Bafta !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează