SPORTURI  »  TENIS  »  WTA TAIPEI

Monica Niculescu s-a calificat în "sferturi" la Taipei » Meci nebun împotriva favoritei numărul 6

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2018 08:54

Monica Niculescu (99 WTA) a trecut de Zarina Diyas (57 WTA) , scor 6-0, 1-6, 6-4, și s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Taipei.

Monica Niculescu a început furtunos duelul cu kazaha. Primul set a durat doar 27 de minute și s-a terminat cu un sec 6-0. A urmat un act secund diametral opus. Diyas a servit mult mai bine, având un procentaj de 73 la sută al primei serve, și a câștigat 6-1.

Setul 3 a fost un adevărat carusel, cu un total de 7 break-uri. Niculescu a fost mai puternică din punct de vedere psihic, și-a făcut serviciul la 4-4, cu un voleu spectaculos, provocând și o criză de nervi a adversarei.

Niculescu o va întâlni în sferturile de finală pe câștigătoarea meciului dintre Sabine Lisicki și Nao Hibino.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
lapusneanul
lapusneanul  •  31 Ianuarie 2018, 10:30

moni a invartit tigaia bine :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează