SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Motivele eliminării rușinoase de la Wimbledon găsite de Tecău: "La antrenamente chiar ne mișcam bine"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2016 10:13

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au pierdut rușinos în primul tur de la Wimbledon, unde anul trecut s-au impus. Cuplul Shamasdin/Marray a fost cel care s-a impus.

Tecău a explicat motivele pentru care crede că a pierdut la Wimbledon.

”Din păcate, nu am reușit să jucăm la o formă bună, care ne-ar fi oferit o șansă mai bună să câștigăm. Bineînțeles, sunt multe lucruri pe care le putem discuta acum, dar cel mai bine o să analizez jocul cu partenerul meu și o să ne gândim ce avem de făcut.

La antrenamente chiar ne mișcăm bine, nu consider că am făcut un meci chiar atât de rău, dar în momentele importante adversarii noștri au jucat mai bine.

Au mai fost și câteva șanse pe serviciul doi pe care le-am avut și pe care nu le-am fructificat, în sensul că ar fi trebuit noi să returnăm mai bine”, a spus Tecău pentru Digi.

...nu crede că trecerea la cel mai bun din 3 set-uri e un motiv: ”Dacă jucam 3 din 5 aveam cel puțin un set mai mult, anul trecut am revenit într-un meci de la 0-2 la seturi, ne-ar fi ajutat cu siguranță, dar nu acesta este motivul pentru care am pierdut. Pur și simplu n-am făcut un joc destul de bun ca să câștigăm.”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
974312599269118
Adrian Preda  •  01 Iulie 2016, 11:14

E adevărat că nu au reușit să își impună jocul, dar cine a văzut meciul nu a putut să nu constate că adversarii au făcut meciul perfect! Le-a intrat absolut tot, așa ceva vezi mai rar în tenis. Horia și Jules nu au fost catastrofali, cum se întâmpla deseori cu Simona, de exemplu, au făcut un meci bun, dar mai mult nu s-a putut.

10208101939404608
Delia Blajan  •  01 Iulie 2016, 10:33

Buna, va rog frumos sa nu mai scrieti "eliminare rusinoasa". Nu ati vazut ca in tensi se intampla frecvent asta, mai ales in circiuitul feminin, dar si Nadal si altii au mai patit-o. Sportivii astia chiar nu merita sa calificati drept rusinos. Ca nu au jucat in pielea goala.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează