SPORTURI  »  TENIS  »  ANTRENOR

Motivul pentru care Simona Halep a renunţat la antrenorul Wim Fissette: "Nici Mourinho n-ar fi reuşit aşa"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 10 noiembrie 2014 15:46

Simona Halep a renunţat la colaborarea cu antrenorul Wim Fissette, iar George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a comentat decizia româncei.

"Am vorbit puţin prin mesaje cu ea, dar nu am reuşit să ne întîlnim deoarece are un program foarte încărcat. Nu am fost surprins. Sincer să fiu, chiar simţeam că are nevoie de un antrenor cu care să aibă mai multă chimie.

Nici Mourinho n-ar fi reuşit fără chimie. Dacă nu se înţelege bine cu jucătorii, nici el nu are rezultate peste tot", a declarat Cosac pentru ziare.com.

Preşedintele FRT a vorbit şi despre o eventuală continuare a carierei Simonei fără antrenor: "Poţi să rezişti o perioadă, dar nu pe termen lung, în nici un caz. Orice jucător are nevoie de un antrenor. Vedeţi cum au facut Djokovici şi Federer, şi-au adus antrenori şi jocul lor a crescut".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (20)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 02:37
Postat de costanb pe 10 Noiembrie 2014, 18:50

Succes pe mai departe Simona !

daaaaa... va fi o nevasta ideala, se va reproduce cu succes, fii sigur !..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 02:37
Postat de bazileon pe 10 Noiembrie 2014, 21:10

Romanismul asta prostesc (nici o legatura cu patriotismul!) o sa ne manance, iar bietul coil, ce sa stie, cand il aude pe Ponta cel falos rostogolind cuvintele "roman' si 'ortodox' - culme a umanitatii, nu altceva. Pai de-asta l-am omorat pe Ceausescu?

.>)) greu mi-a fost sa prind firul logic. dar si cand l-am prins, s-a desirat de tot..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 02:36

hai ca deja o dati in diverse cu machidoanca asta oparita. a spus clar : mai joc 4-5 ani vere, mai adun si eu vreo 15 milioane de iepuroi si ma las, vreau sa mu inmultesc ! e clar nu ? tipa vrea sa se reproduca, ce dracu o ardeti cu tupeu, chiar nu aveti trafic de ajuns ?..))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează