SPORTURI  »  TENIS  »  INCIDENTE

Varianta lui Țiriac » De ce a fost dat afară Ilie Năstase de la FED Cup: "De 17 ori a făcut asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iunie 2017 17:31

Ion Țiriac se află în aceste zile la Roland Garros și a vorbit despre incidentele provocate de Ilie Năstase la meciul de FED Cup dintre România și Marea Britanie.

Omul de afaceri susține că, de fapt, motivul pentru care Năstase le-a jignit pe britanice a fost pentru că Johanna Konta a tras de timp în foarte multe rânduri.

"Johanna Konta a depășit perioada de 20 de secunde între servicii de 17 ori. Câteodată stătea chiar și câte 50 de secunde! În acel moment, Ilie a mers către arbitru. Supervizorul britanic l-a influențat pe arbitru, care a decis să-l dea afară pe Ilie", a spus Țiriac, conform ubitennis.com.

Ilie Năstase a fost în centrul atenției și la conferința de presă a meciului cu Marea Britanie, când a vorbit în termeni rasiști despre viitorul copil al Serenei Williams: "Să vedem ce culoare va avea!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  02 Iunie 2017, 03:14
Postat de idi53 pe 01 Iunie 2017, 20:29

Totusi ce culoare va avea fetita Serenei?

***...Între timp, Konta l-a continuat reclamând ceva inexistent, a urmat întreruperea ilegală a meciului şi abia atunci le-a zis Ilie ceva "de dulce". Concluzia : victima - vinovată că s-a apărat, agresorul a devenit victimă iar "păpuşarii" îl judecă pe Ilie !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sadiku
sadiku  •  01 Iunie 2017, 21:18

au aflat organizatorii ...ca nea ilie nu prea se spala pe chelie ....si are paduchi ..

929371553813840
Robin Gene  •  01 Iunie 2017, 20:33

Bai acesta care scrii prostii,cum poti spune ca Nastase a facut o remarca rasista!?..Tu instigi la ura nulitate ce esti..Este normal ca dintr un cuplu de culori diferite?copilul sa aiba alta culoare decat parintii lui.Vai de cel ce va da dreptul sa va aratati creierul mic.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează