SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Motivul amuzant invocat de Begu pentru pierderea setului doi cu Beck: "S-a văzut că nu a mai fost în tribune. Plecase la meciul Simonei!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2016 17:43

Irina Begu a învins-o pe Annika Beck (locul 39 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-1 și merge mai departe în "optimile" turneului de la Roland Garros.

După meciul cu jucătoarea germană, Begu a oferit un motiv amuzant pentru a justifica pierderea celui de-al doilea set. 

"S-a văzut un pic meciul greu de data trecută, dar mă bucur că am reuşit să câştig şi în condiţiile astea de oboseală. În setul secund s-a văzut puţin că Ilie Năstase nu a mai fost în tribune să-mi poarte noroc şi l-am pierdut. Plecase la meciul Simonei", a declarat Irina Begu după meci, la Eurosport.

Simona Halep a trecut şi ea de Naomi Osaka, scor 4-6, 6-2, 6-3 şi s-a calificat în optimile de finală ale turneului francez, unde o va întâlni pe Samantha Stosur.

În meciul următor, Begu va juca împotriva lui Shelby Rogers (locul 108 WTA), care a eliminat-o pe Petra Kvitova.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
paravetionut
paravetionut  •  27 Mai 2016, 21:10

Bravo Irina !!! Decisivul a fost de manual !!! La ea îmi place că are mentalul sus ,peste Simona. M-am obișnuit în ultimul timp să stau fără emoții când joacă decisiv,meciul e ca și câștigat !!!

mplttev
mplttev  •  27 Mai 2016, 20:17

Mi-e teamă doar să nu fie prea obosită, de altceva nu. O bate la pas, în mod normal.

catalynn
catalynn  •  27 Mai 2016, 19:39
Postat de ovidiu_3003 pe 27 Mai 2016, 19:18

Camelia avem incredere in tine stim ca esti mai valoroasa decat americanca...iti tinem pumnii ...vei birui ...

Asa ar trebui, dar probabil ca asa au zis si fanii Kvitovei înaintea meciului de azi ... Bafta fetelor, îndepliniți-i visul lui Ovidel macar pe jumătate si ajungeți in semifinala! :-)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează