SPORTURI  »  TENIS  »  METROSPORT

Muguruza se reface după eliminarea prematură de la Roland Garros în Formentera » A postat o imagine superhot din vacanță

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iunie 2017 22:22

Garbiñe Muguruza încearcă să treacă peste dureroasa eliminare de la Roland Garros în fața Kristinei Mladenovici, suferită în optimi, mergând la plajă.

Jucătoarea de tenis a mers în insula spaniolă Formentera unde s-a relaxat pe un iaht și a postat o fotografie din vacanță pe Twitter.

Muguruza, 23 de ani, se pregătește pentru sezonul de iarbă, în care va juca la Birmingham, Eastbourne și apoi la Wimbledon, unde dorește să ajungă cel puțin la performanța din 2015, când a jucat finala turneului, pentru a reintra în TOP 10, de unde va ieși săptămâna viitoare.

Citește și: Muguruza a fost eliminată în optimi și a plâns la conferință: "Nu mă așteptam la așa ceva!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
constanteanul
constanteanul  •  10 Iunie 2017, 19:17

Frumoasa femeie!

the_gunner
the_gunner  •  10 Iunie 2017, 02:22

Foarte fina femeie !In aceiai clasa cu Virna Lisi ,Caterine Deneuve ,Audrey Hepburn . De fapt, cea mai frumoasa fiinta din circuitul WTA .Sarapova apare vulgara in comparatie .Sa nu mai vorbimde Venus si Serena !

balauru48
balauru48  •  09 Iunie 2017, 22:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează