SPORTURI  »  TENIS  »  CONFLICT

Murray şi McEnroe s-au contrat înaintea sezonului pe iarbă: "A fost mereu pe locul patru"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat luni, 19 iunie 2017 16:44

Andy Murray, liderul circuitului ATP, a avut un schimb de replici cu fostul mare jucător John McEnroe, în urma unor declaraţii făcute de legendarul jucător.

În ciuda faptului că Murray a fost lider autoritar în clasamentul ATP, McEnroe l-a plasat pe ultimul loc în topul jucătorilor care au dominat ultimii 10 ani în tenisul mondial.

"El mereu a fost în top patru, dar mereu pe locul patru. Într-un fel, el este şi acum al patrulea", a spus McEnroe.

Chiar dacă Murray nu este în totalitate de acord cu spusele fostului jucător, el a recunoscut că de-a lungul anilor a fost mereu în spatele lui Roger Federer, Rafael Nadal şi Novak Djokovic.

"Cred că o mare parte din carieră am fost mereu în spatele lor. Mereu am fost în spatele lor în clasament. Dacă te uiţi la titlurile lor şi tot ce au câştigat ei este clar că nu mă pot compara cu ei", a declarat Murray înaintea turneului de la Queen's.

Murray a avut şi un moment în care s-a simţit deranjat spusele lui McEnroe.

"În ultimul an, situaţia s-a schimbat deoarce eu sunt pe locul unu în lume. Am fost mai bun ca ei în ultimele 12 luni, pentru că sistemul de calcul a demonstrat acest lucru. Mi-a luat foarte mult timp să ajung aici".

Scoţianul îşi începe sezonul pe iarbă la Queen's, fiind principalul favorit în urma succesului din sezonul trecut. Murray trebuie să îşi apere titlul şi la Wimbledon, dar s-a arătat mulţumit de forma pe care a arătat-o în urma sezonului pe zgură.

Liderul din clasamentul ATP a avut parte de un început de sezon cu mari probleme, dar semifinala de la Roland Garros îi dă motive de bucurie înainte de Wimbledon.

"Serviciul meu putea să fie mai bun. Acest aspect al jocului nu a fost foarte bun în ultimele luni. A fost bine la Paris, dar din nou, dacă nu eşti la cel mai ridicat nivel nu poţi să câştigi turnee importante", a mai spus Murray.

sursa: metro.co.uk

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează