SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BRISBANE

N-a avut nicio șansă! Înfrângere dură pentru Sorana Cîrstea la Brisbane

Articol de GSP - Publicat marti, 02 ianuarie 2018 09:51

Sorana Cîrstea n-a avut nicio șansă în turul doi de la Brisbane (Australia) în fața Anastasijei Sevastova și a fost învinsă cu 2-6, 1-6.

Jocul dintre Sorana Cîrstea (locul 37 WTA) și Anastasija Sevastova (locul 16 WTA) n-a durat decât 59 de minute.

Pentru evoluția ei Sorana va primi numai 25 de puncte în clasamentul WTA, însă nu sunt de ajuns pentru a urca vreo poziție.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10202925648180625
Eugen Qy  •  02 Ianuarie 2018, 16:14

De un penibil absolut e acest scririci de "articole" in gs. Cum crede el ca o jucwtoare batuta mar, poate avansa in clasamentul de tenis ? E ca si cand un elev care ia numai 2,3,si 4 ar fi premiat.....RUSINE mare rusine autorului acestui asa zis articol !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează