SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

N-a vrut să fie rezervă la Turneul Campionilor, dar e la Londra » Grigor Dimitrov a fost prins cu Maria Şarapova în capitala Angliei

Articol de GSP - Publicat marti, 11 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 10 noiembrie 2014 22:51

Grigor Dimitrov a refuzat să fie rezervă la Turneul Campionilor de la Londra. Locul în clasamentul la finele lui 2014 îi permitea acest lucru. "Să fiu în această postură nu e ceva ce-mi doresc", a spus bulgarul.

Nu a fost singurul care a declinat participarea, dar motivele au fost mai serioase pentru ceilalţi, Tsonga a preferat să se pregătească pentru finala Cupei Davis de la începutul lui decembrie, iar Ernests Gulbis are o accidentare la umăr. Pînă la urmă, locul lui Dimitrov a fost luat de Feliciano López.

Cu toate acestea, Grigor se află în acestă perioadă la Londra. El a postat mai multe poze din oraş, de la cumpărături, iar paparazzi l-au surprins plimbîndu-se alături de iubita sa, Maria Şarapova.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează