SPORTURI  »  TENIS  »  REVENIRE

Nadal a anunțat data revenirii pe teren: "Sunt entuziasmat"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2016 19:45

Rafael Nadal, 30 de ani, a anunțat data la care se va întoarce pe teren după accidentarea la încheietura mâinii stângi suferită în acest an.

El va lua parte la turneul de la Abu Dhabi, care se va desfășura în perioada 29-31 decembrie.

Noul lider mondial, Andy Murray, va participa și el la turneul de la Abu Dhabi. 

"Sunt entuziasmat de ideea de a anunța că îmi voi face revenirea la turneul de la Abu Dhabi, în decembrie", a scris fostul număr unu mondial pe contul său de Facebook.

Nadal a avut un an slab, reușind să câștige doar două turnee, la Monte Carlo și la Barcelona.

Ajuns pe locul 8 în clasamentul ATP, spaniolul s-a retras de la Turneul Campionilor, motivând că are nevoie de timp pentru a se reface complet după accidentarea suferită în vară la încheietura mâinii stângi. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close