SPORTURI  »  TENIS  »  CALOMNIE

Nadal a câștigat procesul, după ce a fost acuzat de dopaj! Ce sumă a primit și ce face cu banii

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 16:26

Spaniolul Rafael Nadal a câștigat procesul cu fostul ministru francez al sănătății și sporturilor, Roselyn Bachelot, care îl acuzase că se dopează.

Bachelot a fost condamnată la o amendă de 500 de euro cu suspendare și la plata a 10.000 de euro daune către liderul ATP. Acesta solicitase despăgubiri în valoare de 100.000 de euro. Rafa va dona banii în scopuri caritabile.

Anul trecut, Roselyn Bachelot vorbise despre Nadal într-o emisiune în direct a canalului D8, la puțin timp după vestea cazului pozitiv la Meldonium al Mariei Șarapova. "Știm că faimoasa accidentare de 7 luni a lui Rafael Nadal e de fapt ascunderea unui control pozitiv. Când vezi un jucător că se oprește pentru câteva luni, e din cauză că a fost prins dopat. Nu mereu, dar destul de des", a spus Bachelot.

Unchiul și antrenorul ibericului, Toni Nadal, a calificat-o drept "imbecilă", în timp ce Rafa a reacționat concret, dând-o în judecată. "Aceste acuzații încep să mă obosească. Sunt un jucător complet curat", a spus el atunci. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează