SPORTURI  »  TENIS  »  ATP BEIJING

Nadal cu punctele, Kyrgios cu cearta! Rafa a câștigat finala de la Beijing și a ajuns la 75 turnee câștigate

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 octombrie 2017 16:36

Spaniolul Rafa Nadal, 31 de ani, a continuat forma excelentă din acest an și a câștigat turneul de la Beijing, învingându-l pe Nick Kyrgios, 22 de ani, scor 6-2, 6-1.

Liderul ATP nu a avut probleme în fața lui Kyrgios, locul 19 ATP,  care a fost extrem de nervos și care s-a certat foarte des cu arbitrul partidei. În fiecare set Nadal a făcut câte două break-uri, suficiente pentru a se impune după o oră și 33 de minute.

Nadal a triumfat pentru a doua oară la Beijing, după victoria din 2005. Cu acest triumf,  spaniolul a ajuns la 75 de turnee câștigate în carieră, dintre care 19 ATP 500.

"Mulțumesc tutor spectatorilor care m-au încurajat. Vreau să mă întorc aici. A fost un an incredibil pentru mine", a spus Nadal la finalul meciului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
merace
merace  •  08 Octombrie 2017, 22:06

Kyrgios imi pare ca un copil rau, poate fiindca a fost abuzat in copilarie, sau poate fiindca din familie a invatat sa fierautacios si agresiv. E talentat in tenis, ca altfel nu a fi ajuns asa sus, dar toanele lui denota un caracter dificil, care nu prea ii ajuta sa urce mai mult... Cred ca Nadal a castigat firesc azi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează