SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Nadal, declarații senzaționale despre Federer, după o înfrângere record: "Nu se putea întâmpla altceva!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 16 martie 2017 10:20

Rafael Nadal, locul 6 ATP, a fost eliminat în optimile turneului de la Indian Wells după ce a pierdut cu Roger Federer, scor 6-2, 6-3, la capătul unui meci care a durat doar o oră și 10 minute.

După meci, Nadal, 30 de ani, a vorbit despre duelul cu Federer și despre a treia înfrângere la rând în fața elvețianului, ceea ce este o premieră.

"Nu este un regres. Sunt într-o poziție bună și am început bine anul. Mai bine decât visam. Am pierdut un meci pe care doream să-l câștig. Săptămâna viitoare, la Miami, voi avea altă oportunitate de a juca bine.  

Am senzația că nu a fost cea mai bună zi. Roger a jucat foarte bine și mi-a fost greu să ajung la ritmul partidei. Îl felicit pentru cum a jucat.

Faptul că m-a învins în ultimele trei meciuri îmi spune că a fost mai bun ca mine. Presupun că am concurat pe suprafețe favorabile lui. A fost un rezultat clar și trebuie felicitat. În Australia am avut meciul în mână și l-a câștigat el. Acolo se putea întâmpla orice. Azi nu. Azi a fost mai bun el", a spus Nadal, potrivit presei din Spania.

23-13este raportul meciurilor directe Nadal - Federer, însă elvețianul a obținut pentru prima oară 3 victorii consecutive în fața spaniolului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  16 Martie 2017, 11:46

daca la 35 de ani te bate Federer de iti suna apa in cap...ar trebui sa-ti pui intrebari serioase. Eu de exemplu nu il vad pe Nadal la 35 de ani capabil sa mai joace tennis, daramite sa se mai bata la trofee.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează