SPORTURI  »  TENIS  »  NADAL - MONFISL 6-2, 6-2

Nadal, în semifinalele Turneului de la Barcelona

Nadal, aproape de un nou succes la Barcelona
Nadal, aproape de un nou succes la Barcelona

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 22 aprilie 2011 16:12

Numărul unu mondial, Rafael Nadal, s-a calificat în semifinalele Turneului de la Barcelona după ce l-a învins în două seturi pe francezul Gael Monfils (numărul 7 în clasamentul ATP), 6-2, 6-2. Cu victoria în faţa lui Monfils, Nadal şi-a păstrat invincibilitatea pe zgurăobţinînd cel de-al 32-lea succes.

Spaniolul a cîştigat de 5 ori trofeul din Barcelona, între 2005 şi 2009, iar anul trecut nu a participat din cauza unei accidentări. Lui Rafa nu i-au trebuit decît 75 de minute pentru a-şi trece în palmares încă o participare în penultima fază a competiţiei şi va juca semifinala cu învingătorul dintre Ivan Dodig şi Feliciano Lopez.

La finalul întîlnirii, Nadal şi-a îmbunătăţin recordul pe terenul din Barcelona, acolo unde are 28 de victorii şi un singur insucces.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
salaaurel
salaaurel  •  23 Aprilie 2011, 19:02

Sigur va castiga este cel mai bun.

xstream
xstream  •  22 Aprilie 2011, 19:33

va juca finala si cel mai probabil o va si castiga! vamos rafa!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează