SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Nadal și-a întrerupt meciul demonstrativ cu McEnroe pentru a căuta o fetiță care și-a pierdut mama în mulțime

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 18:50

Rafael Nadal, de nouă ori câștigător la Roland Garros și deținător a 14 trofee de Grand Slam, a fost martorul unui eveniment mai puțin întâlnit într-o arenă de tenis.

Nadal, alături de tânăra speranță a tenisului spaniol, Simon Solbas, jucau un meci demonstrativ împotriva lui Carlos Moya și John McEnroe, la Mallorca, când meciul a fost întrerupt brusc de strigătele disperate ale unei mame care își căuta fiica în tribune.
Nadal și ceilalți participanți ai demonstrativului s-au oprit din jucat și au început să o caute pe fetița care se pierduse în mulțimea din arenă.

Totul s-a terminat cu bine, copilul aflat în dificultate fiind ghidat de ceilalți spectatori către mama sa.

După ce au reușit să se regăsească, mama și fiica sa s-au îmbrățișat, într-un moment emoționant, aplaudat la scenă deschisă de cei 7.000 de spectatori prezenți la meciul demonstrativ.

Momentul nu a fost gustat însă de un spectator, care a taxat-o pe neatenta mamă: "De ce această mamă atât de neatentă nu își supraveghează fiica, mai ales în astfel de locuri aglomerate? Bine că a fost găsită, dar sper ca această întâmplare să fie o lecție pentru ea".

Rafael Nadal și tânărul său partener au câștigat meciul demonstrativ împotriva lui Moya și McEnroe, scor 3-6, 6-3, 10-8.

(Remus Dinu)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
merace
merace  •  28 Septembrie 2016, 19:25

asta e stire de cancan.ro

Vezi toate comentariile (1)
Comentează