SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Nadal și Ferrer vor veni în România: "Va fi un moment extraordinar"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2016 21:42

România va avea un meci senzațional împotriva Spaniei în al doilea tur al Grupei 1 din zona Europa-Africa din Cupa Davis.

În echipa ibericilor se găsesc nume celebre ca Rafael Nadal sau David Ferrer. Andrei Pavel, antrenorul nejucător al României, e conștient de importanța și de valoarea adversarului și consideră că meciul ar trebui să se dispute într-o sală mare.

"Eu cred că depinde puţin şi de spaţiul în care vom juca pentru că în momentul în care vine un Nadal, un Ferrer, un Feliciano Lopez şi nu mai ştiu cine de la Spania îţi trebuie o sală mare pentru că va fi un moment extraordinar", a spus Andrei Pavel, conform Digi.

"Aș vrea să jucăm pe iarbă, clar. O să ne sfătuim, o să ne gândim la cea mai bună suprafaţă, va daţi seama că nu e uşor să organizezi un meci de Cupa Davis pe iarbă" Horia Tecău

România a învins sâmbătă fără nicio problemă echipa Sloveniei, scor 3-0, și s-a calificat în al doilea tur al Grupei 1 din zona Europa-Africa a Cupei Davis.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ala
ala  •  07 Martie 2016, 15:39

Cand sunt meciurile? Stie cineva?

tipsy
tipsy  •  06 Martie 2016, 05:28
Postat de catalynn pe 06 Martie 2016, 00:08

Singura noastră șansa e ca jucătorii lor cei mai buni sa nu vina ci sa se pregătească pt Olimpiada, turneele din America etc. Intr-un fel e frumos sa vezi niste jucatori de top ca Nadal sau Ferrer in Romania, dar nu e nicio plăcere daca ii bat pe-ai nostri de-i asculta cu urechea. Oricum faptul ca am ajuns pana aici e lăudabil, cu ce putem alinia acum, mai sus nu avem cum sa ajungem decat printr-o minune ...

Ar fi mai bine sa joace Nadal & Ferrer, ca oricum ne bat (avem sanse doar daca vin fara primii 16-17 jucatori). Dar slabe sanse, probabil o sa ne dea un 4-1 sau 5-0 vreun Carreno Busta si Andujar.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  06 Martie 2016, 00:12

sunt curios cati or sa mearga la meci sa-i dispretuiasca pe jucatorii nostri??!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează