SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

VIDEO Naomi Osaka o demolează pe Daria Kasatkina în finala de la Indian Wells și câștigă primul titlu al carierei » Suma fabuloasă câștigată de Osaka

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 martie 2018 17:19

Japoneza Naomi Osaka (44 WTA) a câștigat în această seară primul titlu din carieră, impunându-se în turneul Premier Mandatory de la Indian Wells.

Osaka a învins-o fără drept de apel în finală pe rusoaica Daria Kasatkina (19 WTA), scor 6-3, 6-2, după un meci care a durat doar o oră și 11 minute. 

Japoneza care în semifinale o învinsese fără drept de apel pe Simona Halep a dominat cu autoritate meciul și nu i-a dat nicio șansă Kasatkinei, care în acest turneu făcuse numeroase victime cu nume, precum Caroline Wozniacki, Angelique Kerber și Venus Williams.

Cu excepția primului game, în care și-a pierdut serviciul, Osaka a fost explozivă și a dejucat cu brio strategia defensivă adoptată de Kasatkina în această seară.

Japoneza a dictat în permamență ritmul punctelor și a făcut break exact când trebuia, impunându-se cu 6-3 în primul set.

Setul secund a fost câștigat într-o manieră și mai autoritară. Omniprezentă pe teren, Osaka a hărțuit-o pe Kasatkina, care a fost departe de forma arătată în precedentele meciuri.

Grație succesului, Osaka și-a asigurat un cec impresionant: 1,3 milioane de dolari, dar și 1000 de puncte WTA.

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (17)
tihi
tihi  •  19 Martie 2018, 10:15

Osaka a demolat pe Halep cu acel 6-0 !! Pe Kasatkina mai putin...a fost un meci frumos,castigat de jucatoarea mai buna in finala.Felicitari pentru ambele finaliste !!

cneius
cneius  •  19 Martie 2018, 09:03

"o demoleaza"...iar ati inceput ? La meciul Simonei nu ati folosit termeni de genu' dar acum continuati cu "stilul" asta. Iar articolul este, evident, nesemnat !

mellye1
mellye1  •  19 Martie 2018, 00:56

Trebuia sa mai fie ceva surprize ceva spectaculs , intre ghilimele spectaculos pentru casele de pariuri pentru ca in realitate pentru sportul international este o rusine. Si dupaia ne mai miram ca intra lumea pe teren sau ca altii isi cauta dreptatea singuri.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează