SPORTURI  »  TENIS  »  ATP/WTA

Năstase îl contrazice pe Țiriac în dezbaterea momentului în tenis: "Femeile trebuie să lupte pentru a primi bani mai mulți decât bărbații"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2016 15:43

Ion Țiriac a declarat în mai multe rânduri că femeile n-ar trebui să primească premii la fel de mari precum bărbații în turneele de tenis.

Ilie Năstase însă nu e de acord cu afirmația prietenului său.

"Femeile sunt inteligente, ar trebui să lupte ca să primească bani mai mulți decât bărbații", a declarat Ilie Nastase pentru Ubitennis.

Ilie Năstase a fost întrebat și dacă dorește o funcție în conducerea tenisul internațional, însă răspunsul său a fost negativ: "Acum e prea târziu. Voi avea în curând 70 de ani. Mă ocup de academia mea de tenis și sunt mereu disponibil pentru cei care au nevoie de sfaturi".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
argus
argus  •  19 Mai 2016, 19:00

Cred ca Nastase, iarasi, nu a stiut cand este momentul "sa taca"! O spun in conditiile in care sunt, ca mai toti romanii, un admirator al tenismenului Nastase, Atat doar! Ca prestatie in spatiul public, ma situez la polul opus! Nu il inteleg, dece si de aceasta data, se da "in samba"! Chiar nu stie din ce se platesc premiile? Ca numarul de spectatori (platitorii biletelor!) sunt parte in formarea fondului de premiere? Ce spune Nastase, este o extindere a ceea ce insemna "egalitatea in drepturi" de tip comunist, de egalizare a valorilor! Pana la urma, afirmatia lui Tiriac, tine de economia de piata (primesti, contravloarea muncii tale, nimic mai mult!). Numarul de spectatori, de platitori de la meciurile "fetelor" este un argument ce-i da dreptate lui Tiriac, astfel incat, Nastase, ar mai trebui sa reflecteze, sau macar, sa motiveze, economic, bine-nteles, pozitia de "gica contra!. Inca ceva, Nastase este pe cale sa "verse caldarea cu lapte" (a performantelor!), prin astfel de pozitionari...

dinarad
dinarad  •  19 Mai 2016, 18:21

Năstase este cam dus cu capul. Olus de asta , femeile nu sunt inteligente. Sunt ȘMECHERE , hoațe , mincinoase , parșive , numai pe luat și pe tras , pe păcălite... astea sunt femeilr. Inteligența înseamnă CU TOTUL altceva.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  19 Mai 2016, 17:33

...doi mosi ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează