SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Năstase o pune în gardă pe Halep înainte de duelul din FED Cup: "Konta a bătut-o de două ori, dar am încredere că Simona știe ce are de făcut"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 martie 2017 20:00

Ilie Năstase, căpitanul nejucător al echipei de FED Cup a României, a vorbit despre înfrângerea Simonei Halep la Miami, în fața britanicei Johannei Konta, 3-6, 7-6 (7), 6-2, tocmai una dintre adversarele pe care româncele le vor avea în disputa din FED Cup de peste trei săptămâni. 

"Simona se grăbește, se emoționează când e sub presiune. Nu dă randament la momentul potrivit.

Tenisul e un joc e încredere și încrederea o capeți atunci când câștigi. Victoriile sunt cele care contează la moral.

Simona știe ce are de făcut, e a doua oară când pierde în fața lui Konta, dar în FED Cup va fi altceva, vom juca acasă, la Constanța.

Pe vremea mea, eu n-avem nevoie de antrenor, nici de maseur, mă uitam la o fată frumoasă în tribună și ea mă motiva. Apoi beam un pahar de vin și unul de șampanie cu Țiriac, ăsta era «dopingul» nostru", a spus Ilie Năstase, la TV Digi Sport.

  • Peste doar trei săptămâni, echipa de FED Cup a României va înfrunta echipa similară a Marii Britanii, într-o dispută care va avea loc la Mamaia. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
673474022797724
Simi Bidilean  •  31 Martie 2017, 02:25

RESPECT MAESTRE IN ANI 70 CAND JUCAI CU AMARICANUL SMITH , NUMARUL 1 MONDIAL NU PIERDEAM UN GHEM .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează