SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Navratilova, despre situația în care a ajuns Șarapova: "Abia o așteaptă, ca niște piranha"

Getty / Guliver Images
Getty / Guliver Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 martie 2018 21:55

Maria Șarapova este departe de forma de dinaintea suspendării, iar Martina Navratilova e convinsă că toate adversarele din circuit abia așteaptă să o înfrunte pe "Masha", care în acest an, la cele 3 turnee la care a fost, n-a obținut rezultate notabile (semifinală la Shenzhen, turul 3 la AO și turul 1 la Doha).

"Adversarele sale sunt ca nişte piranha. Celelalte jucătoare ştiu că este vulnerabilă şi, imediat cum au ocazia, abia aşteaptă s-o lovească.

Sharapova este o jucătoare de încredere. Va fi din ce în ce mai greu pentru ea să aibă încredere dacă va pierde în primele tururi.

Problema pentru ea este că adversarele au multă încredere când o întâlnesc. Înainte spuneau «La naiba, joc cu Maria!», însă acum este exact invers, spun că se bucură că o întâlnesc!", a spus Navratilova pentru site-ul oficial al WTA.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
1574813079306183
Ionut Pop  •  04 Martie 2018, 11:59

Navratilova ar trebui sa tacă și sa-I fie rușine sa vorbească de Sharapova ca sportiva. Dupa cum chiar Sharapova a declarat , ea a luat Meldonium în ultimii 10 ani. Deci a trișat câștigând competiții și sume enorme de bani din concursuri sau sponsorizări, vanzadu-și imaginea ei de diva și de una din cele mai bune jucătoare din lume. Ganditi-Va cât de frustrat trebuie sa fie pentru celelalte jucătoare ... sa știe ca au fost bătute de o jucătoare care nu a jucat cinstit ci s-a dopat. Incisiv Simona a pierdut finala de la Roland Garos la limita , jucând cu Sharapova. Ceea ce joaca Sharapova acum este aprope de adevărată ei valoare. Eu nu ctrd ca este o juc8de top 10 dacă joaca cinstit. Doar ca s-a creat o aura de diva în jurul ei.

917516058278640
Marius Nica  •  04 Martie 2018, 10:15
Postat de tihi pe 04 Martie 2018, 08:40

Masha departe este printre primele 10 jucatoare a lumii ca valoare.Ca suspendarea a dereglat-o este cu totul altceve.Poate sa bate pe orice jucatoare indiferent de clasament,dar este valabila si inversul.

medicamentele , trisatul si vodka au bdus-o la marginea prapastiei. Noi doar admiram acum acest rebut, fack-ul publicitatii si a dopingului rusesc.

tihi
tihi  •  04 Martie 2018, 08:40

Masha departe este printre primele 10 jucatoare a lumii ca valoare.Ca suspendarea a dereglat-o este cu totul altceve.Poate sa bate pe orice jucatoare indiferent de clasament,dar este valabila si inversul.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează