SPORTURI  »  TENIS  »  WTA INDIAN WELLS

Nicio șansă! Simona Halep și Irina Begu, eliminate în primul tur la Indian Wells

Articol de GSP - Publicat joi, 08 martie 2018 18:37

Simona Halep și Irina Begu au fost eliminate în primul tur al probei de dublu de la Indian Wells de Nicole Melichar (24 de ani, 902 WTA) și Kveta Peschke (42 de ani, fără clasament), scor 3-6, 6-1, 3-10.

 Melichar și Peschke au fost intangibile pe propriul serviciu în actul de debut. Româncele nu au avut nici măcar o șansă de break în cele 30 de minute petrecute pe teren în primul act, pierdut 3-6. 

Setul secund  fost și mai scurt decât primul, însă cu perechea română la conducere. Halep și Begu au avut un procentaj excelent al primului serviciu, 90 la sută, și au dus partida în decisiv, după un 6-1 aplicat în doar 23 de minute.

Decisivul începuse perfect, cu primele 3 puncte câștigate de românce. A urmat o serie inexplicabilă, cu o mulțime de greșeli copilărești. Melichar și Peschke au câștigat toate punctele disputate până la final, și s-au impus în super-tiebreak, scor 10-3.

Simona Halep și Irina Begu au ratat astfel și șansa de a câștiga bonusul de un milion de dolari. Organizatorii de la Indian Wells vor acora un milion de dolari jucătorului sau jucătoarei care câștigă atât proba de simplu, cât și proba de dublu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
mannecken
mannecken  •  09 Martie 2018, 11:27
Postat de Emanuel Tiharau pe 09 Martie 2018, 10:53

Asa e cand "piata"fie ea a Victoriei iti spala mintea si asa ingusta si putina;ce legatura are tenisul cu PSD sau Teleorman numai tu poti intelege. Sa extrapolezi e relative simplu, dar e usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune

Cam asa ma gândeam si eu. Nu am inteles parerea sa despre mesajul meu. Cred cam fost clar. Nu ne apreciem si nu ne respectăm valorile. Chiar dacă mesajul sau este interesant, aici nu este o tribuna politică.

676816162445517
Emanuel Tiharau  •  09 Martie 2018, 10:53

Asa e cand "piata"fie ea a Victoriei iti spala mintea si asa ingusta si putina;ce legatura are tenisul cu PSD sau Teleorman numai tu poti intelege. Sa extrapolezi e relative simplu, dar e usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune

194362334230310
Robert Damian  •  09 Martie 2018, 10:15
Postat de firaldo pe 09 Martie 2018, 10:03

Este o ironie aici,noi romanii care suntem condusi de romanul Iohannis ,care am iesit in strada pentru romanul Arafat,noi romanii care votam PSD si avem mare incredere in Dragnea care din salariul de parlamentar sau ce e si-a permis un mare domeniu in Teleorman si chiar o insula,noi romanii care traim marea majoritatea din salariul minim pe economie si ne lasam condusi de toti ***,ba chiar ne certam intre noi ca ala e mai bun ca ala,am avut aprope 30 de ani la dispozitie in care toti ne-au demonstrat ca nu dau doi bani pe noi si le pasa doar de buzunarul lor,dar noi inca-i votam si avem incredere in ei,noi romanii care-i divinizam pe Guta,Minune sau Salam,care stam cu ochii lipiti de televizor cand apare Crudu sau alte ***,noi cei invatati cu marile performante sportive...o injuram pe Halep...cica nu e romanca,adica e ridicol sa dai din tartita cand apare *** Salam dar sa spui ca Halep nu e romanca si nu te reprezinta,am ajuns sa sustinem o drogata,Sharapova,tind sa cred ca este vorba de invidie.Asa ca este inutil sa incerci sa-i intelegi,trebuie sa-i lasi cu Badea sau cu Gadea...asta este marea problema a romanilor,din cauza asta nu merg toate bine in tara...pentru ca Simona Halep e machedoanca si nu a castigat nici un GS, no?

SUPERB comentariu!!!!!!Felicitari!!!!!!!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează