SPORTURI  »  TENIS  »  WTA HOBART

Niculescu, meci facil pentru a accede în semifinale la Hobart » Când se dispută partida și unde poate fi urmărită

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2017 12:13

Monica Niculescu este calificată în sferturile turneului de la Hobart, Australia, și are mari șanse să acceadă în semifinale.

Românca, locul 40 în clasamentul feminin, va juca mâine împotriva japonezei Risa Ozaki, locul 100 WTA. Meciul se va disputa în jurul orei 10:00, ora României. Partida va fi liveSCORE pe GSP.Ro și în direct pe TV Digi Sport.

Cele două jucătoare nu s-au mai duelat niciodată în circuitul WTA. În optimi, Niculescu a învins-o categoric pe Kirsten Flipkens, scor 6-3, 6-2. Ozaki a trecut de Lucie Safarova, locul 61 WTA, după un meci care a durat 2 ore și 20 de minute, scor 2-6, 6-3, 7-5.

În semifinale, Niculescu sau Ozaki se vor duela cu învingătoarea meciului Tsurenko - Rogers.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
brandremist
brandremist  •  11 Ianuarie 2017, 15:41

Din păcate, Copil a fost eliminat încă din prima rundă de calificări de unul de pe locul 500+(!). Așa că nici anul acesta nu avem un român pe tabloul principal de la Australian Open.

catalynn
catalynn  •  11 Ianuarie 2017, 14:38

Turneul asta e la categoria întrecerii de sector, premiile minuscule, insa e fara îndoiala un antrenament util pt GSul care sta sa înceapă plus un "moral boost". Succes Monica!

catalynn
catalynn  •  11 Ianuarie 2017, 14:33

Vezi toate comentariile (3)
Comentează