SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WASHINGTON

Niculescu, OUT în sferturi la Washington » Înfrângere în minimum de seturi cu Julia Goerges

FOTO: Gulliver/ Getty Images
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 august 2017 00:45

Monica Niculescu (59 WTA) a părăsit vineri seara turneul de la Washington, fiind învinsă în sferturi de nemțoaica Julia Goerges (40 WTA).

Jucătoarea germană, finalistă la turneul de la București de acum două săptămâni, s-a impus în minimum de seturi, scor 6-3, 6-4, la capătul unei partide care a durat o oră și 34 de minute.

Niculescu a făcut un prim set modest, pierzându-și serviciul de nu mai puțin de trei ori și reușind un singur break. Nemțoaica a dictat ritmul jocului, a fost mai agresivă și nu s-a lăsat surprinsă de stilul Monicăi Niculescu.

Românca a început mai bine setul doi, a făcut break chiar în game-ul inaugural, conducând ulterior cu 2-0 și 3-1. Goerges și-a luat însă break-ul înapoi, a forțat mai mult și a închis manșa secundă la patru. 

Pentru prezența în sferturile competiției de la Washington, Niculescu și-a asigurat 110 puncte WTA și 6.200 de dolari. 

Simona Halep a părăsit la rândul său turneul de la Washington, abandonând în setul decisiv al meciului din sferturi cu Ekaterina Makarova (DETALII, AICI)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
tihi
tihi  •  05 August 2017, 15:34

Julia a fost net superioara...a castigat pe merit !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează