SPORTURI  »  TENIS  »  DOPAJ

Noi atacuri la Maria Sharapova: "Cum adică te dopezi și apoi să primești invitații? WTA a avut nevoie de ea, de aceea nu au pedepsit-o cum trebuie"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 noiembrie 2017 16:02

Italianca Flavia Pennetta, câștigătoarea de la US Open 2015, a vorbit în presa italiană despre cele mai răsunătoare cazuri de dopaj din circuitul feminin din ultimii ani, Maria Șarapova și Sara Errani.

"Pe Sara o cunosc foarte bine și cu siguranță nu s-a dopat. Explicația cu tortellini e bizară, dar contaminarea mâncării cu un astfel de medicament e convingătoare. Înțeleg că oamenii comentează, dar o suspendare de durată scurtă a fost decizia corectă.

O respect pe Maria, dar Meldonium e un medicament care ajută performanță, iar faptul că nu a primit o suspendare mai lungă este pentru că WTA are nevoie de ea. Iar despre wild-card-urile primite, cum adică te dopezi și apoi primești invitații? Ca jucătoare de tenis mi se pare un lucru enervant",

a spus italianca. Ea s-a retras la finalul lui 2015, în 2016 s-a căsătorit cu Fabio Fognini, iar în 2017 a devenit mamă.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  13 Noiembrie 2017, 10:00

Bravo Flavia! Esti mirobolanta! Sa-ti traiasca baiatul.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  11 Noiembrie 2017, 15:42

Cine a vazut peliciula "Fratii Dressler" (disputa dintre "Adidas" si "Puma") intelege ce mare influenta au astazi marile companii de materile sportive care sunt in stare "sa se ia de piept si cu Cel-De-Sus" atunci cand vine vorba de a proteja imaginea unui sportiv emblema care le promoveaza produsele in intrega lume. Si, dupa cum stim toti, Sharapova este un brand de care nu trebuie sa se atinga nimeni!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează