SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep s-a răzgîndit: "Am început să joc un tenis bun și nu vreau să mă opresc iar"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2016 16:08

După Australian Open, tatăl Simonei Halep anunța că jucătoarea se va opera de deviație de sept și va lipsi o lună și jumătate.

Halep a amînat operația, pentru a juca la Fed Cup, iar după alt control a decis să nu se opereze acum. Simona spune că traversează o perioadă bună și că nu vrea să se oprească acum.

"Acum am început să joc un tenis bun și nu vreau să mă opresc iar. Am avut pauze foarte luni pînă acum, am luat multe pastile și acum vreau să stau departe de ele. Voi vedea ce voi face. 

Cred că mă voi opera mai tîrziu în acest sezon. Poate că așa ar fi cel mai bine pentru mine", a spus Halep pentru site-ul Fed Cup.

În continuare, românca va participa la turneul de la Dubai și ar putea participa și la Doha.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
817570691657743
Oana Miulescu  •  09 Februarie 2016, 09:53

Cred ca Simona a facut pt. tara asta mai mult decat toti diplomatii si politicienii de asfalt. inainte, lumea din strainatate ne stia pentru Nadia si Hagi. Acum pt. Simona, care e apreciata acolo. N-ar trebui sa ne apreciem valorile? mai ales ca a muncit enorm sa ajunga acolo, nu a avut conditii de pregatire cum au cehoaicele de exemplu. toate au invatat la faimoasa academie care scoate jucatoare pe banda rulanta, cu conditii de pregatire decente si sustinere materiala. nu e usor sa devii o jucatoare de top 10, doar tatal ei stie prin ce a trecut si cat s-a imprumutat la banci. Bafta in continuare, Simona, un an bun!

149752515407197
Carla Marcu  •  09 Februarie 2016, 08:18

Pauzele lungi şi dese, cheia marilor succese...

10202789258531585
Ulise Sender  •  09 Februarie 2016, 07:52
Postat de Cezar Cazanescu pe 08 Februarie 2016, 22:25

Halep a jucat de 3 ori pentru Romania in Fed Cup si nu a castigat nici macar o data ambele meciuri disputate cu toate ca a jucat numai in Romania cu adverare mai slab cotate. Cred ca principalul motiv pentru care Halep nu invinge in Fed Cup jucatoare pe care in alte competitii le spulberea, este acela ca in aceasta competitie premiile in bani nu sunt pe masura dorintelor marei noastre campioane.

a jucat mai multe ... uite aici: http://www.fedcup.com/en/teams/team/profile.aspx?id=ROU

Vezi toate comentariile (8)
Comentează