SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Noi investigații medicale pentru Halep » Când află dacă poate evolua la Roland Garros

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 mai 2017 16:48

Simona Halep a suferit o accidentare în finala turneului WTA de la Roma și a ajuns în Franța cu șanse 50/50 de a juca la Roland Garros.

Pentru prima oară după accidentarea de la Roma, Simona Halep a putut exersa loviturile pentru puncte astăzi, iar mâine va fi suspusă unei noi investigații medicale pentru a vedea cu exactitate dacă poate evolua la Roland Garros.

Românca a adăugat că leziunea ligamentului este minoră și speră în continuare că va putea juca la cel de-al doilea turneu de Mare Șlem al anului.

Dacă va putea evolua, Simona Halep (nr 4 WTA) va juca în primul tur contra slovacei Jana Cepelova (88 WTA), iar în optimile de finală ar putea juca împotriva Elenei Vesnina (15 WTA).

Halep și Cepelova s-au mai întâlnit de două ori în circuit, iar fiecare dintre ele s-a impus în câte o confruntare. Ultima oară, Cepelova a învins-o pe Halep la Wimbledon, în 2015, 5-7 6-4 6-3.

Citește AICI care va fi traseul Simonei Halep și cine sunt adversarele celorlalte românce care participă la Roland Garros!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close