SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Nole e din nou rege! Djokovici l-a învins pe Federer și a cîștigat Turneul Campionilor pentru al patrulea an la rînd

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 noiembrie 2015 23:58

Novak Djokovici, numărul 1 mondial ATP, l-a învins pe Roger Federer, 6-3, 6-4, cîștigînd pentru al patrulea an consecutiv Turneul Campionilor.

Nole e primul tenisman care se impune de patru ori consecutiv la turneu. Djokovici fusese învins de Federer în faza grupelor, 5-7, 2-6, însă a reușit să își ia revanșa fără prea mari emoții în fața elvețianului.

"Sînt foarte mîndru. A fost un sezon lung, dar cel mai bun al vieții mele. Fără susținerea echipei mele și a familiei mele nu aș fi fost unde sînt acum. Încerc să mă bucur de fiecare moment la acest nivel. Cînd ești copil visezi să ajungi la astfel de turnee și să lupți pentru cele mai importante trofee", a spus Djokovici la finalul partidei.

Sîrbul a cîștigat 11 trofee în anul 2015, ajungînd la un total de 59 de-a lungul carierei. Acesta este cel de-al cincilea triumf la Turneul Campionilor după titlurile din 2008, 2012, 2013, 2014 și 2015.

2.061.000 $a obținut Djokovici pentru succesul de la Londra și 1.300 de puncte ATP

La dublu, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer s-au impus în fața perechii formate dintre Florin Mergea și Rohan Bopanna, 6-4, 6-3.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
criss1981
criss1981  •  23 Noiembrie 2015, 09:15

a fost un adevarat ,,maceeeeel,, ete na ca s-a mai dovedit o data pt totdeauna cine e cel mai bun jucator din toate timpurile !!! unde sunteti ma aia care dupa meciul pierdut de Nole jucand la sub 20 % din potential l.ati ridicat in slavi pe rebutul asta de federer ?? pai Djoker aseara nici n-a fortat nimic si l.a sters de pe teren pe federer !!! era unul pe aici marius care spargea oale in capul sarbilor dupa meciul din grupe,unde esti mah? ai vazut meciul ? te.ai convins ? ati fost multi pe aici cu nadal si federer :)))) hahahaha, ce m-am mai distrat la meci aseara, cum sa joci la 50 % din potential si totusi sa-l ridiculizezi in halul ala pe fostul nr 1 mondial si fostul cel mai bun jucator din toate timpurile ?? !!! la fel si contra lui nadal, S-A SPUS TOTUL !!! Nole e un ZEU !!! si stati aproape ca v-a mai urma......

eshayk
eshayk  •  23 Noiembrie 2015, 00:46

Tocmai ce spuneam ; finala va fi altceva si va fi castigata de Nole ,mai ales dupa umilinta din grupe. Super Nole !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează