SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Noroc pentru Caroline Wozniacki! Garbine Muguruza eliminată de la turneul de la Miami » Radwanska a pierdut și ea + cum arată sferturile de finală

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 27 martie 2018 08:58

Iberica Garbine Muguruza, locul 3 WTA, a fost eliminată în optimile de finală ale turneului de la Miami și a ratat șansa de a o depăși în clasamentul WTA pe Caroline Wozniacki, care va rămâne pe locul doi.

Muguruza a pierdut în două seturi, 3-6, 4-6, cu americanca Sloane Stephens, locul 12 WTA. Stephens a început bine meciul și a condus cu 3-1, menținându-se în avantaj până la finalul setului. În setul doi, cele două jucătoare au mers cap la cap până la 3-3, când Stephens a făcut break-ul decisiv și și-a asigurat calificarea.

Poloneza Agnieszka Radwanska, cea care a eliminat-o pe Simona Halep, a pierdut categoric contra Victoriei Azarenka, scor 2-6, 2-6, după un meci dominat autoritar de bielorusa de pe locul 186 WTA.

Venită din calificări, americanca Danielle Rose Collins, locul 93 WTA, este și ea în sferturi după ce a trecut de Monica Puig, locul 82 WTA, scor 3-6, 6-4, 6-2. Ea va juca în sferturi contra lui Venus Williams.

Jelena Ostapenko, locul 5 WTA, a eliminat-o pe Petra Kvitova, locul 9 WTA și una dintre cele mai în formă jucătoare ale anului. Letona s-a impus în două seturi, scor 7-6, 6-3.

Sferturi WTA Miami

Victoria Azarenka - Karolina Pliskova
Sloane Stepehens - Angelique Kerber
Jelena Ostapenko - Elina Svitolina
Venus Williams - Danielle Rose Collins

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
sexilian
sexilian  •  27 Martie 2018, 16:11

mai are si simona greseli in VULCANIZARE,nu ar trebui sa resapeze orice,nu poseda toata tehnologia,a pacalit-o poloneza,s-a dat pe sarma.......

mandoi
mandoi  •  27 Martie 2018, 11:46
Postat de ray51 pe 27 Martie 2018, 09:52

La cat e de inalta Muguruza se comporta uneori lamentabil. Si de remarcat, de cand a inceput sa icneasca vartos, pierde meciurile esentiale. Nu stiu care-i legatura, dar ar putea s-o faca psihologii.

o fac bine de tot

1618597915124142
Alexandru Chis  •  27 Martie 2018, 10:33

Este de neinteles cum de aceasta Venus Williams reuseste sa castige partide in care adversarele castiga primul set iar apoi, subit, parca nu mai stiu sa joace tenis si capoteaza lamentabil. Este foarte adevarat ca are un arsenal intreg de schimbari ale tacticiii de joc, adaptandu-ser pefect la a contracara jocul oricarei adversare. Cat despre Radwanska, este bine sa-i multumeasca Simonei pentru ideea inepta pe care a lansat-o in spatiul public, potrivit careia Simona a adoptat "tactica non-Darren" pentru a castiga, chipurile, un ipotetic G.S. - daca va mai avea vreodata ocazia de la Antipozi. In rest, "abonatele" la sferturi sunt cam aceleasi.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează