SPORTURI  »  TENIS  »  DOHA

Norocul ţine cu Halep » Veste senzaţională din Qatar pentru Simona! A scăpat de griji

Articol de GSP - Publicat joi, 26 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 februarie 2015 21:46

Simona Halep n-a mai putut participa la turneul de la Doha, din cauza unei accidentări la coaste, şi risca să piardă poziţia a treia în clasamentul WTA. Ultimele rezultate din Qatar au risipit însă toate emoţiile.După triumful din Dubai, Halep revenise pe podiumul ierarhiei feminine de tenis, însă avea nevoie şi de un parcurs bun la Doha. Problemele medicale au împiedicat însă participarea ei, iar Petra Kvitova îi ameninţa din nou poziţia.

Pentru a trece pe trei, jucătoarea din Cehia trebuia să ajungă pînă în finala turneului. Cap de serie numărul 1, Kvitova a fost eliminată însă astăzi în faza sferturilor de Carla Suarez Navarro, scor 6-3, 0-6, 3-6.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
merace
merace  •  27 Februarie 2015, 13:19

"...tocmai precum mazarea!..." :D hahaha

nicolaegrecu
nicolaegrecu  •  27 Februarie 2015, 11:49

Maaaaare veste senzationalaaaaa! Orice iubitor de tenis familiarizat cu clasamentele ar fi stiut asta. Felicitari, sunteti cu adevatat mari!

sakamoto
sakamoto  •  27 Februarie 2015, 10:07

Nu este bine sa ne bucuram de necazul altora!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează