SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Noua "perlă" a tenisului românesc și-a fixat un obiectiv uriaș: "Vreau să fiu numărul 1"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 august 2015 21:39

Patricia Țig a apărut de nicăieri în tenisul românesc și, după finala pierdută la Baku în fața Margaritei Gasparyan, scor 3-6, 7-5, 0-6, românca și-a fixat un obiectiv la care visează toate jucătoarele de tenis în momentul cînd se apucă de acest sport.

"Ăsta e un obiectiv, prima sută și pentru mine și pentru Răzvan (n.r. Sabău - antrenorul ei), dar nu m-am gîndit că se va întîmpla acum să fiu atît de aproape. Visul meu este să fiu în top 100, apoi top 50, top 10 sau poate chiar numărul 1 mondial", a spus Patricia Țig pentru Digisport.

Românca însă are și un meci memorabil, cel din semifinala de la Baku împotriva Anastasyei Pavlyuchenkova, fostul număr 13 WTA.

"Am jucat fără nici o reținere, am fost foarte încrezătoare și foarte pozitivă și am reușit să înving. Mi-a plăcut, așa că am cam pus-o pe gînduri pe Pavlyuchenkova și cred că este un sentiment foarte bun că poți să faci lucrul ăsta unei jucătoare de top. Îmi doresc poate mai mult acum, pentru că am văzut că se poate și sper să fie bine pînă la urmă și să reușesc", a mai adăugat jucătoarea de tenis.

60.000 $a cîștigat Patricia Țig în acest sezon

115
e locul pe care-l ocupă acum românca

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
robertco
robertco  •  06 August 2015, 16:15

Daca e sincera , cum isi permite? Daca raspunde standard , vai, e falsa/nu stie sa vorbeasca etc. Cred ca orice jucator de juniori viseaza cateodata sa ajunga nr. 1 , cum poate si unii dintre voi viseaza ca au dat lovitura in profesia lor. Cei mai multi jucatori, ca si in viata, raman doar niste mediocri.

mutu57
mutu57  •  04 August 2015, 04:37

Nu mai puneti presiune aiurea pe ea cu titluri senzationale. Sa intre mai intai in primele 80 ca sa poata sa-si acopere cheltuielile de jucatoare profesionista si, dupa aceea, mai vedem. Ii uram noroc!

dtdr
dtdr  •  04 August 2015, 00:36

NU CITI ZIARE SI NU TE UITA LA TV. MUNCESTE SI VEI RAZBI !!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează