SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA BELGRAD

Novak Djokovici a cîştigat turneul de la Belgrad

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 mai 2009 00:00

Tenismenul sârb Novak Djokovic a câştigat, duminică, prima ediţiei a turneului de la Belgrad, după ce s-a impus în finală în faţa polonezului Lukasz Kobot, scor 6-3, 7-6, informează site-ul oficial al competiţiei dotate cu premii în valoare de 450.000 de euro.

Pentru această victorie, numărul 3 mondial va primi 75.500 de euro şi 250 de puncte ATP. Tot duminică, cehul Tomas Berdych a câştigat turneul de la Munchen, dotat cu premii în valoare de 450.000 de euro, după ce s-a impus în finala în faţa rusului Mihail Iujnîi, scor 6-4, 4-6, 7-6.

În cel de-al treilea turneul masculin al săptămânii, cel de la Estoril, spaniolul Albert Montanes s-a impus în finală în faţa americanului James Blake, scor 5-7, 7-6, 6-0. Toate cele trei turnee s-au disputat pe zgură şi fac parte din seria ATP World Tour 250, fiind dotate cu premii totale în valoare de 450.000 de euro.

Niciunul dintre primii doi jucători ai lumii, Rafael Nadal şi Roger Federer, nu a concurat în această săptămână, acesţia preferând să se pregătească pentru Mastersul de la Madrid, care va debuta la 10 mai. Turneul spaniol, al cărui manager este Ion Ţiriac, va avea loc tot pe zgură şi va fi dotat cu premii de 3,7 milioane de euro.

Sursă: NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  10 Mai 2009, 22:06

vinatorul barbos are bani pt mastersul saracilor de la madrid, dar pt un turneu mai de doamne ajuta in romania sau vreo investitie in tenisul romanesc nu are bani....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează